2017 aasta detsembris valmis täiesti uudse kontseptsiooniga restoran (150 kohta), kus sisekujunduses annavad tooni armsalt maalähedased elemendid: puuriidad, palk- ja kiviseinad ning soojades toonides rahvusliku elemendiga sisustus. Restoranis serveeritakse traditsioonilisi Eesti toite, mille tooraine pärineb reeglina ca 50 km raadiusest kohalikelt tootjatelt. Suvel saab einestada restorani väliterrassil ja lihtsalt nautida head olemist. Igakuiselt pakume 3-käigulise menüüvaliku rahvuslikust köögist, mis on seotud rahvakalendri pärimustega ja kindlasti valmistatud Eestimaisest puhtast toorainest. On päris selge, et kohalik toit mekib kõige paremini ikka kohapealses õhustikus.
Suitsuhapukoor | sibulaõli | äädika kurk | heeringamari
Marineeritud jõhvikas | röstsibula-hapukoore kartul | musta ploomi kaste
Karamelliseeritud pähklid
Nautides kogu komplekti 17 €
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Täpsem info.